Kindermassages

Kindermassage is een manier om je kind je liefde te laten voelen.

Door liefdevolle aanraking komt het hormoon oxytocine vrij, de tegenhanger van adrenaline, waardoor je kind zich ontspant en veilig voelt. Soms ontstaan er mooie gesprekken tijdens een massage. Uw kind zal meer in balans zijn en zich beter kunnen concentreren. Dit zijn voorwaarden die nodig zijn voor het kunnen opnemen van nieuwe informatie.

Door middel van yoga en meditatie traint een kind zelfvertrouwen en weerbaarheid, fantasie en creativiteit. Kinderen worden er fit, soepel en sterk van.

Kindermassage wordt over de kleding heen gegeven, gecombineerd met liedjes, spelletjes en bewegingsoefeningen. De combinatie van kindermassage met yoga/meditatie is een veilige en kindvriendelijke manier van inspanning en ontspanning welke in elke omgeving toepasbaar is.

Individuele ouderworkshop: Ik kom bij u thuis om in uw eigen vertrouwde omgeving u te leren uw kind(eren) te masseren. Dit kan thuis op de bank of aan tafel.
Elke ouder kan leren dit toe te passen, op elk gepast moment van de dag.(minimaal 2 afspraken nodig voor voldoende oefening).

Individuele kindermassage: ik geef uw kind, eventueel in uw bijzijn, de kindermassage. Dit wordt gecombineerd met een aantal yoga-oefeningen en eventueel ter afsluiting een geleide fantasie/meditatie.

Ouderworkshop in groepsverband: Twee uur durende workshop, waarin kinderyoga, kindermassage en meditatie/geleide fantasie worden behandeld. U volgt deze workshop samen met uw kind.
Opgeven via email.